Közélet

2015.09.03. 07:44

Világszámok a manézsban

A nagyközönség tegnap este láthatta először a Richter Flórián Cirkusz Fővárosi Nagycirkusz utazóműsorát a Vízműdomnál felállított sátorban. A premier előadás minden korosztály számára fantasztikus élményt nyújtott.

Sebestyén Hajnalka

Vasárnapig vendégszerepel a városban a Richter Flórián Cirkusz. A kétórás műsor tele van izgalmakkal, látványos produkciókkal, de természetesen a bohóc sem hiányozhat.  Richter Flórián, Arany Bohóc-díjas lovas akrobata és csapata egy életre szóló élménnyel ajándékozza meg ezúttal is a közönséget.

Richter Flórián holland Fríz lovakkal és arab telivérekkel mutatja be hihetetlen pontossággal összehangolt produkcióit. A gyönyörű, akrobatikus lovasszámok mellett a manézsban egymást követik a különböző világszínvonalú attrakciók. Látható Szandra, a világhírű indiai elefánt. Lélegzetünk is elállhat a kupolában uralkodó légies könnyedségtől, melyet négy fiatal gyönyörű lány ad elő.

Szintén a kupolából kápráztatja el a nézőket Capilar. A Kubából érkező artista hölgy a haján lógva mutatja be egyedülálló produkcióját. Az Alexander csoport műsora is bővelkedik látványosságban, a fiatalok szaltóznak, repülnek, „tornyot építenek” és mindezt jókedvűen! Az izgalmakat fokozza a dél-amerikai ritmusokra táncoló négy bengáli tigris és idomárjuk. A cirkusz színpadára lép Folco, az olasz pantomim bohóc is, aki újra és újra megnevetteti a gyerekeket és felnőtteket.

S amit eddig közönség még nem láthatott. A felnőtt akrobaták mellett az ifjabb generáció is manézsba lép, Richter Flórián két gyermeke, Kevin és Angelina most először szerepelnek együtt, egy látványos lovas akrobata számot adnak elő. 

[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Galéria
[/caption]

A világszínvonalú produkciók vasárnapig láthatók. Az előadások hétköznap 18 órakor, szombaton 15 és 18 órakor, vasárnap 11 és 15 órakor kezdődnek.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!