Közélet

2015.08.29. 07:47

Új vezető a kalocsai kórháznál

Augusztus 31-én lejárt a vezetői megbízása és nyugdíjba vonul dr. Vadász Mária, a Bács-Kiskun Megyei Kórház Kalocsai Szent Kereszt Kórház vezetője.

Tapodi Kálmán

Vadász Máriát a Kalocsa Város Önkormányzata 2011. április 1-vel bízta meg, majd pályázati eljárás keretében  2011. július 1-től nevezte ki főigazgatónak az akkor még önkormányzati intézmény élére.
Vadász Mária a Kalocsai  Szent Kereszt Kórház kecskeméti megyei kórházba történt integrálását követően,  2013. február 1-jétől főigazgató-helyettesként vezette az intézményt. Irányítása alatt a Kalocsai Szent Kereszt Kórház gazdálkodása stabilizálódott, szakmai fejlődésnek indult.

Dr. Mócza Györgyöt, az új főigazgató-helyettest dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója tegnap, intézményi munkaértekezleten mutatta be a dolgozóknak. Mócza György
aneszteziológus szakorvos, jelenleg a Bács-Kiskun Megyei Kórházban dolgozik. A megyében több helyen fontos posztokat töltött be az egészségügyi igazgatásban, hosszabb ideig a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzatnál volt egészségügyi referens.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!