Sport Bács-Kiskun

2015.08.28. 07:25

Dedikált mezzel köszöntek el edzőjüktől a KNKSE játékosai

Kovács Jenő a napokban rosszul lett, az orvosok komoly betegséget állapítottak meg nála. Eddig a kecskeméti kórházban ápolták, pénteken azonban családjával együtt visszaköltözik szülővárosába Pécsre, ahol neves szakemberek folytatják rehabilitációját.

baon.hu

Augusztus 31-vel szerződést bontott a Kecskeméti NKSE Kovács Jenő edzővel. A döntést a szakember egészségi állapotára tekintettel voltak kénytelenek meghozni.

Mint kiderült, az ezdő a napokban rosszul lett, a bama.hu információi szerint edzésen kapott agyérgörcsöt, mely a beszédközpontját érintette. Eddig a kecskeméti kórházban ápolták, pénteken azonban családjával együtt visszaköltözik szülővárosába Pécsre, ahol neves szakemberek folytatják rehabilitációját. Mindezt a klub tette közzé Facebook-oldalán. A tréner felesége, Kovács Jenőné csütörtök este ellátogatott a csapat edzésére, ahol könnyek közt tolmácsolta férje üzenetét a játékosok felé: mindenáron kitartani és megnyerni a bajnokságot. Hozzátette: volt edzőjük szeretné, ha a lányok becsülettel folytatnák tovább a megkezdett szakmai munkát és a lehető legtöbbet hoznák ki magukból és a csapatból egyaránt.

„Felhívott Beáta (Kovács Jenőné), hogy szeretne a mester nevében elköszönni a csapattól.Természetesen örömmel vártuk este a csarnokba, hiszen a lányok is nagyon kíváncsiak voltak a hogyan továbbra.Jenőnek köszönhető a jelenlegi csapat kialakítása, az igazolt játékosok jelenléte, a szakmai koncepció. Ezt nem felejtjük el és további támogatásomról biztosítottam a Kovács családot. Szerencsétlen ez a helyzet, amit szakmai szempontból azonnal orvosolni kell. Új edző után kell néznünk, de Jenőt természetesen visszavárjuk. Nem elköszönünk, hanem elengedjük gyógyulni és bízunk benne, hogy mihamarabb felépül. Bárki is lesz az új edző, ez a csapat akkor is a Jenő csapata marad” – nyilatkozta Orell Zsolt, az KNKSE elnöke.

A csapat kapitányának elmondása szerint a játékosokat nagyon megérintette lelkileg, ami az edzőjükkel történt, ám úgy véli a vállalt szakmai feladatokat továbbra is el kell végezniük, hiszen a bajnoki rajt a küszöbön áll. Fülöp Andrea mielőbbi gyógyulást kívánva egy, a játékosok által aláírt mezt nyújtott át a csapat nevében Kovács Jenő feleségének, ezzel is megköszönve edzőjük eddigi munkáját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!