Kék hírek, bulvár

2015.08.26. 07:03

Könnyen tragédia lehetett volna az üldözésből

Volt élettársát és 2 éves fiát is veszélyeztette egy dunavecsei férfi, aki ellen most emelt vádat a Kecskeméti Járási Ügyészség közúti veszélyeztetés miatt.

Zsámbóki Dóra

A vádiratból kiderül, hogy a 36 éves férfi és volt élettársa 2008-tól 2014. október 26-ig éltek együtt, kapcsolatukból egy fiúgyermek is született. A fiú az anyjánál maradt, de az őszi szünidőben apjánál is volt.

A bűncselekményt megelőző napon, 2014. október 30-án a gyermek az apánál volt, de a megegyezés ellenére a vádlott a 2 éves fiút nem vitte vissza a volt élettársához. Az anya másnap délelőtt a barátjával elment a vádlott dunavecsei otthonába és elvitte a gyermeket, majd autóval elindultak haza, Szalkszentmárton irányába.

A vádlott utánuk hajtott, Szalkszentmárton lakott területén utolérte őket. A vádirat szerint úgy kezdte előzni autójukat, hogy szándékosan nem tartott oldaltávolságot. Az előzés után bevágott a volt élettársát és gyermekét szállító autó elé és előttük keresztbe fordulva megállt.

Az ügyészség álláspontja szerint a vádlott ezzel a megelőzött autót hirtelen fékezésre és irányváltoztatásra kényszerítette, a sofőr és az utasok életét közvetlen veszélynek tette ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!