Közélet

2015.08.25. 15:00

Focizva segítenek beteg gyerekeken

A Heim Pál Gyermekkórház onkológiai osztályán jelenleg öt nagykőrösi gyermek gyógyulásáért küzdenek. Nekik és kis betegtársaiknak szeretnének játékokkal kedveskedni nagykőrösi focibarátok, hivatásos edzők, játékosok.

Popovics Zsuzsanna

Ennek apropóján szerveznek augusztus 27-én, 17 órai kezdettel labdarúgó-bemutatót a városi Kinizsi-pályán. Rúgják a lasztit az ovisok, az U7, az U8 és az U9 utánpótlás csapatai, majd a szülők és a látogatók is tornacipőt húzhatnak egy közös focizás erejéig. 
A jótékonysági focigála szlogenje: „Ugye nem kérdés, hogy ez neked is megér egy délutánt a sportpályán?”

A szervezők mindenkit szívesen látnak, aki teheti pénzadománnyal is hozzájárulhat ahhoz, hogy mosolyt csaljanak a beteg gyerekek arcára. Az összegyűlt pénzadományból vásárolt játékot, egyéb ajándékot szeptemberben szállítják a Heim Pál Gyermekkórház onkológiai osztályára, és nyújtják át személyesen az ott gyógyuló kis betegeknek. Bővebb tájékoztatás Bogdán Bélától kérhető a 06-30-598-2331-es telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!