Kék hírek, bulvár

2015.08.04. 08:58

Késsel szúrkált a vendég a szilveszteri bulin

A rendőrség lezárta azt a késelési ügyet, ami 2014. december 31-én történt. Egy 55 éves férfi szúrta meg vendéglátóit Helvécián.

police.hu

Szilveszter este az 55 éves V. Pál előzetes szóváltást követően, a sértettek helvéciai otthonában egy 8 centis késsel mellkason szúrt egy 52 éves nőt és egy 48 éves férfit. A sértettek gyermeke látva a férfi tettét, egy nyújtófával ütötte meg a szúrkálót.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az 55 éves helvéciai férfival szemben - őrizetbe vétele mellett - súlyos testi sértés bűntett kísérlet, a 14 éves fiúval szemben - szabadlábon hagyása mellett - súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.
 
A rendőrök kezdeményezték a szúrkáló előzetes letartóztatását, amelyet az illetékes járásbíróság elrendelt.
 
A nyomozás során beszerzett igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a megszúrt férfi nyolc napon túl gyógyuló, a másik sértett könnyű sérüléseket szenvedett, azonban a súlyosabb eredmény elmaradása egyik esetben sem az elkövetőn múlott. Az ügyben a továbbiakban a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Bács-Kiskun Megyei Rendőr- főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatta a büntetőeljárást. V. Pál gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét - írja a police.hu.
 
A nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, a keletkezett iratokat V. Pállal szemben vádemelési javaslattal, a fiatalkorúval szemben megszüntetési javaslattal a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek küldi meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!