Kék hírek, bulvár

2015.07.04. 15:26

Egy 9 éves bolgár kislány halt meg az M5-ös autópályán

Kiskunfélegyháza térségében egy bolgár rendszámú Audi árokba csapódott, egyik utas, egy 9 éves kislány életét vesztette.

katasztrofavedelem.hu/baon.hu

Egy 9 éves bolgár kislány halt meg a délutáni balesetben, ahol egy Audi az árokba sodródott az M5-ös autópályán. Az autó a felismerhetetlenségig összetört, így először kisbusznak nézték. Az Audiban utazók közül egy 14 éves fiú életveszélyes, egy nő súlyos, egy másik nő pedig könnyű, míg a férfi sofőr is könnyű sérüléseket szenvedett. [caption id="" align="aligncenter" width="430"] MTI Fotó: Donka Ferenc
[/caption]

Korábban írtuk:

Lesodródott az úttestről egy kisbusz 14 óra 20 perckor az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kiskunfélegyházánál, a 112-es kilométerszelvényben. A balesetben a kocsi utasai közül többen is – gyermekek és felnőttek – megsérültek. Egy embert nem sikerült újraéleszteni, ő a helyszínen meghalt. A mentőhelikopter már felszállt a helyszínről, így egy forgalmi sávon megindulhatott a forgalom Szeged felé. A műszaki mentést a kiskunfélegyházai hivatásos tűzoltók végzik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!