Sport Bács-Kiskun

2015.07.02. 19:20

Rutinos játékosok érkeznek a Röpke SE-hez

Jó előjelek a Röpke SE házatájáról: az NB II-es csapat magja marad, és a tervek szerint melléjük érkezik négy rutinos játékos.

Borbély Károly

Augusztus elején kezdi meg a felkészülést az október közepén kezdődő 2015/2016-os szezonra az élvonalba jutott Kecskeméti Röpke SE női csapata.
– Az NB II-es gárdánk magja megmarad, melléjük érkezik négy rutinos játékos. Szóban már megegyeztünk velük, bízunk benne, hogy hamarosan aláírják a szerződésüket. Hárman NB I-es csapatból jönnek, míg a negyedik legutóbb az NB II-ben játszott, de korábban szerepelt az élvonalban – mondta Szappanos Máté, a Röpke SE edzője, aki még nem tudja, hogy melyik csarnokban szerepel együttese, ugyanis a zsúfoltság miatt nehéz termet találni.

– Célunk a biztos bennmaradás, de reménykedem benne, hogy ott leszünk a legjobb nyolc között. Ezzel a kerettel nem lehetetlen. Más kávéház az élvonal, mint az NB II, de ez motiváció nekem és a játékosoknak is. Biztos vagyok benne, hogy megáljuk a helyünket – tette hozzá a tizenkét csapatos bajnokságban újonc gárda trénere, aki korábban az U19-es fiú válogatott mellett Zarka Péter vezetőedző segítője volt.
– Most a serdülő válogatottat irányítjuk a szintén kecskeméti Csizmadia Szabolccsal. Készülünk a nyári nemzetközi tornákra, köztük az augusztusi olimpiai reménységek versenyére. A megmérettetés Kecskeméten lesz, cseh, szlovák és lengyel csapatokkal mérkőzünk – mondta Szappanos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!