Kék hírek, bulvár

2015.07.02. 16:47

Romániában fogták el az enyves kezű takarítónőt

Európai elfogatóparancs alapján Romániában fogták el azt a nőt, aki több mint 3 millió forint értékben lopta meg keceli munkáltatóját.

police.hu

M. Gizella Kecelen egy lakást bérelt és a tulajdonos egy másik házában takarított. Mindkét ingatlanból 2014. augusztus elején több mint 3 millió forint értékben ékszereket és készpénzt, médialejátszót és 10 ágyneműt lopott el. Utána az albérletből ismeretlen helyre távozott, ezért 2014. november 25-én elfogatóparancsot adtak ki ellene. Mivel gyanakodtak arra, hogy a 29 éves román állampolgár külföldön tartózkodik, a Kiskunhalasi Járásbíróság 2015. április 1-jén elrendelt az európai elfogatóparancsot a nő ellen. Romániában a helyi hatóságok június 27-én el is fogták a nőt, majd a magyar hatóságnak átadták.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói lopás bűntett és sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a nőt. A rendőrök kezdeményezték a terhelt előzetes letartóztatását, amelyet el is rendelt a halasi járásbíróság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!