Kék hírek, bulvár

2015.06.19. 16:16

Nem volt gyereke mégis gyerektartást fizetett a kunszentmiklósi férfi

Éveken át becsapott és több mint 8 millió forinttal húzott le egy kunszentmiklósi férfit egy tököli asszony.

police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint az 53 éves D. Antalné 2012 nyarán ismerkedett meg a 40 éves kunszentmiklósi férfival. Az asszony később azt hazudta a férfinak, hogy futó románcukból közös gyermekük született. A férfi nem látta, nem is láthatta várandósan a nőt, gyermekével sem találkozhatott, hiszen az asszony azt hazudta, hogy ő és a gyermek Ausztriában élnek. Ennek ellenére a férfi becsülettel fizette a gyermektartást, havonta több százezer forintot.

Gyermek persze nem született, az asszony sem Ausztriában élt, viszont tovább hitegette a férfit, akitől még arra is sikerült pénzt szereznie, hogy közös lakást vásároljanak, máskor azt hazudta, hogy utazásra, vagy műtétre kell neki nagyobb összeg. A férfi fizetett becsülettel mindent, ám a napokban neki is egyértelművé vált, hogy éveken át lóvá tették. A kunszentmiklósi rendőrök elfogták D. Antalnét, aki csütörtökön előzetes letartóztatásba került. Az asszonynak csalás miatt kell majd felelnie.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!