Kék hírek, bulvár

2015.05.28. 13:55

Kukában lopták ki az üzemből a sajtot Kiskunfélegyházán - videó

Kukában elrejtve csempészték ki a sajtokat a kiskunfélegyházi zsiványok egy helyi gyárból. Alkalmanként 10-40 kilogramm is eltűnt.

police.hu

A rendőrök az üzem biztonsági kamerájának felvételei alapján beazonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható csoportot.
Január óta a 30 éves P. Róbert az üzem alkalmazottjaként alkalmanként 10-40 kilogramm között a csomagolás szemétjébe rejtette a sajtokat, amit a 38 éves R. László és az 52 éves R. László kivitt a gyárból. A 30 éves J. Lászlóné 2015. március végétől váltotta a „munkában” P. Róbertet. Az ellopott tejtermékeket részben fogyasztásra használták fel a gyanúsítottak, a többit pedig eladták és osztozkodtak a pénzen.


 
A kiskunfélegyházi csoporttal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya. A terheltek gyanúsítotti kihallgatásuk során a bűncselekmények elkövetését elismerték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!