Kék hírek, bulvár

2015.05.27. 17:03

Az autósok mentették ki a sofőrt a kocsiból

Az autósok azonnal a segítségére siettek annak az 50 év körüli férfinak, aki szerdán délután felborult kocsijával Kecskemét és Katonatelep között.

Zs. D.

Segítségnyújtásból példásra vizsgáztak azok az autósok, akik látták, amint egy autó árokba borul szerdán délután fél 5 körül Kecskemét és Katonatelep között. Az autósok, köztünk olvasónk, aki elsőként ért a helyszínre, azonnal a bajba jutott sofőr segítségére siettek.

Mint megtudtuk, az árokba borult autó alja egy kicsit füstölt, olvasónk egy poroltót vitt a kocsihoz, amit végül szerencsére nem kellett használni. Az idő közben megálló autósok visszafordították a felborult kocsit, majd egyikük egy ásóval törte ki az egyik ablakot, hogy ki tudják szedni a járműből a megsérült sofőrt, aki a baleset pillanatában be volt kötve. Olvasónk elmondása szerint tudható volt, hogy nem sérült a gerince, mert egyébként nem mozgatták volna. Mire a mentők, a tűzoltók és a rendőrök kiértek a helyszínre, a férfi az autósoknak köszönhetően már kiszabadult az összetört járműből.[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Köszönjük Olvasónknak a fotót
[/caption]

Korábban írtuk: A mentés és a helyszínelés idejére félpályán le kellett zárni a 441-es utat Kecskemét és Katonatelep között, mert egy autó az árokba borult. Információink szerint az autó sofőrje későn észlelhette az előtte álló kocsisort, hirtelen lefékezett, elrántotta a kormányt, így került az autó az árokba. A jármű vezetője az elsődleges információk alapján könnyű sérüléseket szenvedett.

[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Köszönjük Olvasónknak a fotót
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!