Kék hírek, bulvár

2015.05.23. 12:24

Nem nyújtott menedéket a pad a tolvajnak

Egy pad alatt bújt el a rendőrök elől egy tolvaj Kalocsán, ám az ülőalkalmatosság nem bizonyult megfelelő rejtekhelynek, hamar megtalálták.

baon.hu

Kedden éjjel egy kalocsai járőrpár egy férfire lett figyelmes egy szórakozóhely parkolójában. Igazoltatták a 19 éves fiatalembert, K. Martint, aki nagyon zavartan viselkedett. Azonban nem csak ez lett furcsa a rendőröknek, hanem az is, hogy a férfinél két bicikli volt. Azt mondta, az egyik az övé, a másikról viszont nem tudta, pontosabban nem akarta megmondani, hogy kihez tartozik. A rendőrök szétnéztek kicsit a környéken, és bementek a szórakozóhely udvarára is, ahol legnagyobb meglepetésükre az egyik pad alatt egy férfi kucorgott. A lebukott 37 éves P. Péter belátta, hogy nem menekülhet tovább, elmondta, hogy lopni akartak a szórakozóhely udvaráról, fém tárgyakat és virágokat pakolt össze odabent, amíg társa, K. Martin kint, a parkolóban figyelt. A kapitányságon később az is kiderült, hogy a két férfinek nem csak ez a lopási kísérlet írható a rovására, áprilisban egy családi ház udvarára törtek be, ahonnan létrát és felniket loptak, abroncsostól. A nyomozók kezdeményezték a tolvajok előzetes letartóztatását, amit a Kalocsai Járásbíróság csütörtökön el is rendelt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!