Kék hírek, bulvár

2015.05.04. 16:35

Hason szúrta az ajtót nyitó vitapartnerét

Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasolnak vádemelést a Bács-Kiskun megyei rendőrök.

police.hu

H. A. katymári férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. november 11-én 19 órakor egy korábbi konfliktus miatt megjelent 22 éves ismerőse katymári házánál, ahol az ajtót nyitó sértettet egy alkalommal hason szúrta.
 
A kiérkező bácsbokodi rendőrök a helyszínen elfogták a gyanúsítottat.  A sértett az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján 8 napon túl gyógyuló, életveszélyes sérülést szenvedett.
 
A férfit gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették a nyomozók és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet az illetékes járásbíróság elrendelt. A rendőrök a nyomozást 2015. április 27-én befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek küldték meg - íjra a police.hu.

 

police.hu -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!