Kék hírek, bulvár

2015.03.29. 11:37

Hárman verték el ismerősüket

A lajomizsei rendőrök őrizetbe vették azt a három férfit, akik különböző eszközökkel bántalmazták a sértettet tegnap délután - adta hírül a rendőrség.

baon.hu

Szombat délután három férfi vitába keveredett egy ismerősükkel annak lajosmizsei ingatlanánál. A vita tettlegességig fajult, majd a fiatalok a kezükbe akadó eszközökkel bántalmazni kezdték az ingatlan tulajdonosát, majd a lakásban a berendezési tárgyakat is megrongálták. A bántalmazás következtében valamennyien sérüléseket szenvedtek - adta hírül a police.hu. A rendőrség nem közölte, hogy milyen eszközökről van szó, de a képek alapján úgy tűnik betonvas és faldarab is került a kezükbe.

A helyszínre kiérkező rendőrök sikerült elfogni a három férfit és előállították őket a kapitányságra.

 A rendőrség garázdaság bűntett, magánlaksértés bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatta ki R. Róbert 20 éves, R. Tamás 24 éves és S. Ádám 24 éves lajomizsei lakosokat és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!