Kék hírek, bulvár

2015.03.04. 14:40

Veréssel akarta visszaszerezni szerelmét a zaklató bajai férfi

Egykori élettársával próbálta rendezni kapcsolatát az a bajai férfi, akivel szemben zaklatás miatt vádemelési javaslattal él a rendőrség.

baon.hu

A Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya zaklatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást Sz. Antal 44 éves bajai lakos ellen.
 
A férfival 2014 októberében szakított élettársa, ám ebbe Antal nem tudott belenyugodni. Úgy próbálta meg kapcsolatukat helyrehozni, hogy volt barátnőjét naponta hívogatta telefonon, SMS-eket írt neki. A szerelmes férfi megígérte volt párjának, hogy amennyiben nem békül ki vele, megveri.
 
A terhelt több alkalommal a sértett lakásához ment, hogy személyesen rendezze kapcsolatukat. A nő többször kérte, fogadja el a szakítást, végül megelégelte a folytonos zaklatást és a rendőrséghez fordult segítségért. A terheltet – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, aki a cselekmény elkövetését elismerte.
 
A Bajai Rendőrkapitányság az eljárást március 2-án befejezte, a nyomozás iratait vádemelési javaslattal megküldte a Bajai Járási Ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!