Kék hírek, bulvár

2015.03.01. 08:39

Röszkénél fogták el a szerb tolvajokat

Nem tudta elhagyni az országot az a három szerb férfi, akik a gyanú szerint az M5 autópálya egyik pihenőhelyén külföldi valutát loptak.

baon.hu

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének  megalapozott gyanúja miatt három szerb állampolgárral szemben.
A férfiak február 27-én 2 óra 40 perckor az M5-ös autópálya - jobb pályatest - 121-es kilométerénél lévő pihenőhelyre mentek. Az egyik gyanúsított az egyik lezárt gépjármű zárját feltörte, majd a jármű utasteréből közel 200 eurót lopott el. Az autóban alvó 29 éves szerb sértett tetten érte az elkövetőt, aki egy személygépkocsiba beszállva társaival elhagyta a helyszínt. A csoportot Röszke Autópálya-határátkelőhelyen elfogták a Csongrád megyei rendőrök.

 

Gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették a terhelteket a kiskunfélegyházi nyomozók, akik kezdeményezték a férfiak előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!