Kék hírek, bulvár

2015.01.23. 13:20

Élelmiszert lopott a garázsból a 17 éves betörő

Egy 17 éves fiú a napokban betört Dunavecse egyik családi házának garázsába, ahonnan élelmiszereket lopott. A rendőrség elfogta és őrizetbe vette az ifjú betörőt.

baon.hu

Január 22-én 0 óra 5 perckor őrizetbe vette a rendőrség L. Sándor 36 éves ballószögi lakost, aki ellen a Kecskeméti Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.
 
Eljárás indult 40 koszovói, 4 pakisztáni és 9 szír állampolgárral szemben, akiket január 21-én és 22-én Bács-Kiskun megye déli részén ellenőriztek a járőrök. A 11 csoportban érkező külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért a felnőtteket elfogták és a kíséretükben lévő 15 gyermeket a kirendeltségek erre alkalmas helyiségében, felügyelet mellett helyezték el. Ellenőrzésük alkalmával kiderült, hogy 3 fővel szemben korábban beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el. Valamennyien menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért átadták őket az illetékességgel rendelkező Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!