Kék hírek, bulvár

2014.12.22. 09:00

Lopott kabátba rejtette el a lopott árukat

Őrizetbe vették a kiskunfélegyházi rendőrök azt a férfit, aki öt tanyára is betört és ugyanabba az üzletbe tért vissza lopni, ahol egyszer már eltulajdonított egy kabátot.

baon.hu

Őrizetbe vették L. Lázár 23 éves kiskunfélegyházi lakost, aki az egyik kiskunfélegyházi áruházból december 18-án 16 óra 5 perckor az áruvédelmi eszköz eltávolítását, illetve a csomagolás megbontását követően élelmiszereket, kesztyűt és mobiltelefon-felöltőkártyát lopott el. A nyomozás során beszerzett információk alapján kiderült, hogy a férfi egy korábban, ugyanabból az üzletből eltulajdonított kabátba rejtette el a termékeket.
 
A rendelkezésre álló adatok szerint L. Lázár megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy szeptember 1. és október 13. között 5 kiskunfélegyházi tanyára betört és onnan hőcserélőket, sarokcsiszolót, hegesztőtrafót, szerszámokat, kerékpárt, talicskát, benzines kannákat, gázpalackot, rádiót, szögvasat és egyéb használati tárgyakat, valamint vaslemezeket tulajdonított el. Volt olyan ingatlan, ahova 4 alkalommal tért vissza lopni.
 
A megalapozottan gyanú szerint a férfi 2014 szeptemberében, egy kiskunfélegyházi áruház melletti kerékpártárolóban egy, az első kerekére helyezett lakattal lezárt kerékpár vázát kicsavarozta, majd a mellette lévő kerékpár - amely a hátsó kerekén lévő lakattal volt lezárva - első kerekét átrakta a kiszerelt vázba, azután az így összerakott kerékpárral távozott a helyszínről.


 
A rendőrök házkutatást tartottak L. Lázár tartózkodási helyén, melynek során megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított tárgyak többségét.
 
A férfit lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság kezdeményezte az őrizetbe vett terhelt előzetes letartóztatását, melyet a Kecskeméti Járásbíróság december 21-én elrendelt.

baon.hu -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!