Kék hírek, bulvár

2014.11.28. 15:20

Majdnem megölte vécén megszült gyermekét

Egy kecskeméti nő szerdán életveszélyesen bántalmazta lánygyermekét közvetlenül a szülés után.

H. I.

Emberölés bűntett kísérlete miatt nyomozást indított a rendőrség a kecskeméti B. Gáborné ellen. Mint azt Árvai Edina sajtóreferens elmondta: a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 34 éves nő november 26-án 14 órakor, lakásának mellékhelyiségében megszülte életképes gyermekét, majd olyan súlyosan bántalmazta, hogy az újszülött az elsődleges orvosi szakvélemény alapján életveszélyes sérüléseket szenvedett. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a nővel szemben emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – indított nyomozást. A Kecskeméti Járásbíróság péntek délután elrendelte a terhelt előzetes letartóztatását.

A kecskeméti megyei kórház a rendőrség kérésére nem közölt információkat a baba állapotáról. Információink szerint kislány a bántalmazott csecsemő. Úgy tudjuk, az anya szintén kórházi kezelésre szorult, de ennek oka sem ismert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!