Kék hírek, bulvár

2014.11.26. 15:00

Leütötte a pénztárost az 54 éves rablónő

Tegnap reggel egy 54 éves nő egy kecskeméti üzletből akart lopni, de a pénztáros bátor volt és fel akarta tartani őt. A rabló ököllel arcon csapta az alkalmazottat, majd elrohant.

baon.hu

Tegnap reggel egy kecskeméti élelmiszerüzletben egy nő mosóport és fogkrémeket pakolt egy nejlontáskába, majd fizetés nélkül akart távozni. A bolt pénztárosa megpróbálta feltartóztatni a nőt. A vitát dulakodás követte, majd az elkövető ököllel arcon ütötte az alkalmazottat. A tettlegesség közben a tettes táskája elszakadt, ezért kiestek belőle a holmik, amit el akart lopni. A rabló hátrahagyva a cuccot, kiszaladt a boltból.

A nyomozók elemezték a bolt biztonsági kamerája által készített felvételeket, kiderült, hogy nem volt ismeretlen a rendőröknek a keresett nő, így fél napon belül sikerült beazonosítani T. Gabriella 54 éves helyi lakost.

A rendőrök Kecskemét belvárosában elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki a nőt. A nyomozók kezdeményezték az őrizetbe vett terhelt előzetes letartóztatásának indítványozását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!