Kék hírek, bulvár

2014.11.24. 14:03

Jánoshalmi gyilkosság: az erdőben ásták el a fegyvereket

Fegyvereket és lőszereket ásott el egy zsanai erdőben az a két férfi, akik a gyanú szerint meggyilkolták és kútba dobták egy román férfi holttestét.

baon.hu

[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Fotó: police.hu
[/caption]Mint arról korábban beszámoltunk, egy 44 éves román állampolgár november 10-e óta ismeretlen helyen tartózkodott, életjelet nem adott magáról. A férfi holttestét szombaton 12 óra után, egy jánoshalmi elhagyatott tanya kútjában találták meg.
 
Mivel felmerült a gyanú, hogy a férfit megölték, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított a haláleset körülményeinek tisztázása céljából. A rendőrség a gyanúsítottakat, a 36 éves N. Tamást és a 22 éves társát vasárnap éjfél után fogták el. Az idősebb férfit emberölés bűntett, F. Krisztiánt bűnpártolás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrök.
 
A nyomozás során kiderült, hogy november 12-én, a román férfi eltűnését követően két lőfegyvert és 1661 darab lőszert rejtettek el egy zsanai erdőben a gyanúsítottak. N. Tamás engedély nélkül tartott fegyvereit azért ásták el, mert attól tartottak, hogy a meggyilkolt férfi eltűnése miatt a rendőrök megtalálják azokat. A rendőrség mindkét férfival szemben lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárást indított.

[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Fotó: police.hu
[/caption]A rendőrség kezdeményezte az őrizetbe vett terheltek előzetes letartóztatásának indítványozását.

baon.hu Fotó: police.hu Fotó: police.hu Fotó: police.hu -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!