Kék hírek, bulvár

2014.10.23. 12:22

Betörés volt a Kórház utcában

Két segédmotor kerékpárt és két motoros fűrészt lopott el egy 18 éves férfi Kecskeméten, egy Kórház utcai házból tegnap éjjel.

baon.hu

Október 22-én 1 óra 30 perckor lopás bűntett gyanúja miatt őrizetbe vették J. Krisztiánt, aki a gyanú szerint társával tegnap 1 óra körül Kecskeméten, a Kórház utca egyik lakóházának udvarába tört be, és 2 segédmotor kerékpárt, valamint a nyitott konyhából 2 motoros fűrészt lopott el.
 
A Bajai Rendőrkapitányság október 21-én 22 óra 37 perckor lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt őrizetbe vette Cs. Richárd 18 éves bátmonostori lakost. A férfi a gyanú szerint október 21-én 22 óra 30 perckor Bátmonostor település egyik lakóházába betört. Az ingatlanban összekészített egy reklámszatyorban különböző élelmiszereket, továbbá el akarta lopni az ott lakó 79 éves néni pénztárcáját, de a sértett megzavarta, ezért az értékeket hátrahagyva a helyszínről elmenekült.
 
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság október 22-én 16 óra 10 perckor lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette S. Zsolt 40 éves helyi lakost. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy október 21-én Kiskunhalason, a Halászcsárda utca egyik ingatlanába betört. A lakásból karórát, számítógépet, fűnyírót, lombvágót és az udvarból egy kerékpárt tulajdonított el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!