Közélet

2014.09.30. 18:59

Jubileumot ünnepeltek az egészségügyi szakdolgozók

Ünnepséget rendezett szombaton a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) megyei szervezete, tízéves fennállásának alkalmából.

Hraskó Isvtán

A kecskeméti Katona József Színházban tartott rendezvényen közel négyszázan vettek részt. A kamara több elismerést is átadott az elmúlt évtized kiemelkedő szakmai és kamarai munkát végző munkatársainak és már nyugdíjas kollégáinak. Köszöntőt Csík Julianna, a MESZK megyei szervezetének elnöke, dr. Balogh Zoltán, a MESZK országos elnöke, dr. Mészáros János, az egészségügyi államtitkárság kabinetfőnöke, Rideg László, a megyei közgyűlés alelnöke és Engert Jakabné, Kecskemét város szociális és egészségügyi bizottságának társelnöke mondott. Az állófogadás után a Kecskeméti Katona József Színház művészeinek köszönhetően gálaműsor zárta a rendezvényt.

A MESZK megyei szervezete jelenleg mintegy 5500 taggal rendelkezik, akik a szakma teljes vertikumát lefedik és a megye egészségügyi intézményében végzik munkájukat. A szervezet kiemelt hangsúlyt fektet a szakmai érdekképviseletre, továbbképzések, kongresszusok szervezésére, a szakdolgozók szakmai fejlődésére.

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!