Kék hírek, bulvár

2014.09.19. 12:04

Öt tábla csokit akart ellopni

Őrizetbe vették azt a 35 éves szekszárdi férfit, aki tegnap 11 óra 45 perckor Csávoly egyik élelmiszerboltjában ellopott 5 csokoládét, amit az áruvédelmi kapu riasztásakor eldobott.

baon.hu

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette Cs. Mária 41 éves szolnoki lakost, aki szeptember 18-án 10 óra körül Kiskunhalas egyik élelmiszerboltjából 3 kávét és 1 olívaolajat akart ellopni, azonban a bolt biztonsági őre tetten érte.
 
Szintén lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették K. Sándor 25 éves jánoshalmi lakost. A férfi a gyanú szerint szeptember 17-én hajnalban betört az egyik jánoshalmi lakóházba, ahonnan egy benzinmotoros szivattyút lopott el.

Szabálysértési őrizetbe vették B. Sándor 29 éves hetényegyházi lakost, aki tegnap Hetényegyházán úgy közlekedett személygépkocsijával, hogy 2014. október 15-ig a járművezetéstől a Kecskemét Járásbíróság eltiltotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!