Kék hírek, bulvár

2014.09.18. 11:31

Élelmiszert lopott a nő

Egy 37 éves nő szerdán egy kecskeméti áruházban táskájában akarta kicsempészni a lopott élemiszert, de lebukott.

baon.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette Cs.-né Sz. Szilvia 37 éves helyi lakost, aki szeptember 17-én 11 óra 30 perckor Kecskemét egyik áruházából különböző élelmiszeripari termékeket rejtett a táskájába, majd ezt követően fizetés nélkül akart távozni.
 
A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság szeptember 17-én 10 órakor őrizetbe vette R. Laura 21 éves szabadszállási lakost, aki ellen a Mátészalkai Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki lopás és más bűncselekmények elkövetése miatt.
 
A Bácsalmás és Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított 40 koszovói és 1 iraki állampolgárral szemben, akiket szeptember 17-én Csikéria külterületén, az 53-as számú főúton, Tompa külterületén és az államhatár közelében ellenőriztek a járőrök. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért elfogták és előállították őket. Ellenőrzésük alkalmával kiderült, hogy 2 fővel szemben beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el. Két koszovói férfi idegenrendészeti őrizetbe került. A többi külföldi menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, így átadták őket az illetékességgel rendelkező Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!