Kék hírek, bulvár

2014.08.27. 21:09

Piros horogkeresztet fújkált a műemlékre a fajszi férfi

Baján, a Szentháromság tér egyik épületére és a Déri kert egyik műemlékének talapzatára egy piros festékszóróval egy-egy horogkeresztet rajzolt egy férfi augusztus 27-én.

baon.hu

A Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított önkényuralmi jelkép használata vétség és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. P. 46 éves fajszi lakos ellen.
 
A gyanúsított augusztus 27-én 16 óra körül Baján, a Szentháromság tér egyik épületére és a Déri kert egyik műemlékének talapzatára egy piros festékszóróval egy-egy horogkeresztet rajzolt.
 
Utóbbi helyszínen járókelők felelősségre vonták a férfit, akit vissza akartak tartani az időközben értesített rendőrök kiérkezéséig. Ekkor a férfi egy kést vett elő és a bejelentők felé fenyegető mozdulatokat tett, majd elsétált a helyszínről - tudtuk meg a rendőrségtől. A beszerzett adatok és személyleírás alapján a bajai nyomozók elfogták és előállították a 46 éves férfit, akinek a gyanúsítotti kihallgatása folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!