Közélet

2014.08.06. 13:20

Megtaláltuk Kelet-Magyarország szépeit!

Barta Katalin lett az Arany Fácán, Czakó Alexandra pedig az East Fest Szépe díj nyertese.

x

Az Arany Fácán tudja, hogy a legszebb hölgyek hazánkban élnek, és segít felkutatni közülük is a legtündöklőbb szépségeket. Sőt, emellett évről évre be is mutatnak tizenkét gyönyörű lányt a márka limitált Miss Fácán naptárában. Idén sem lesz ez másként, de a mostani év különlegessége, hogy a mezőtúri East Festen bármelyik hölgy jelentkezhetett, aki elég szépnek érezte magát ahhoz, hogy kapjon egy oldalt a naptárban. A Miss Fácán díj nyertese a 2015-ös naptárból mosolyog majd Magyarországra az East Fest képviseletében.

Az óriási sikerű fesztiválon, három napon keresztül a legjobb hazai zenékre szórakozhatott több mint 25.000 látogató. A Miss Fácán versenyt is kiemelt érdeklődés övezte, ami nem is csoda, hiszen ki ne szeretné a finom hideg sört és a szép lányokat?! De a jelentkezők száma, még a szervezők reményeit is túlszárnyalta: több mint 100 lány szerette volna megmérettetni magát, hogy ő lehessen az idei Miss Fácán, vagy az East Fest Szépe.
A kétnapos válogató során profi fotós készített fényképet a jelentkező hölgyekről, majd szombaton a legtöbb szavazatot szerző 10 lány bemutatkozhatott a szakértő zsűri és a nagyközönség előtt is.  A döntősök mezőnyét az East Fest vendégeinek szavazata alakította, akik minden elfogyasztott Arany Fácán mellé kaptak egy kupont, amellyel az általuk legszebbnek tartott hölgyre szavazhattak.

A többszáz szavazat és a zsűri értékelésének alapján az East Fest legszebb lánya a 24 éves Czakó Alexandra lett Kengyelről. A második helyezett Kötél Kinga, Mezőtúrról, a dobogó harmadik fokára pedig Juhász Vanessza, Nagysáp községből állhatott fel. Az East Fest szépei mellett különdíjban részesült Barta Katalin, Budapestről: ő lett Miss Fácán, aki biztosan szerepelni fog a sörmárka 2015-ös naptárában.  A négy helyezett lány az elnyert címeken felül még különböző ajándékokat is nyert, de ami a legfontosabb az az elismerés, hogy ők voltak a 2014-es East Fest legszebb lányai. A szépségverseny sikerén felbuzdulva reméljük, jövőre is lesz Miss Fácán választás az East Festen, annyi azonban biztos, hogy az Arany Fácán sör kedvelői 2015-ben is egy szép naptárral lesznek gazdagabbak, amelyben megcsodálhatják Barta Katalint is.

 

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!