Kék hírek, bulvár

2014.07.31. 18:57

Éjjel támadtak az idős férfira

Lezárták azt a márciusi ügyet, ahol két férfi egy 71 éves kiskunmajsai bácsi tanyájába törtek be.

baon.hu

Egy egyedül élő, 71 éves, kiskunmajsai bácsit a háza felgyújtásával fenyegette meg két férfi, majd bántalmazták és készpénzt követeltek tőle március 29-én. A sértett támadói a tanya épületeit átkutatták, azonban készpénzt nem találtak. Ezután a bácsit a lakóépületbe zárták, majd a helyszínről elmenekültek.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás és magánlaksértés, valamint személyi szabadság megsértése bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt április 10-én őrizetbe vette L. Tamás 27 éves kömpöci és B. László 33 éves kéleshalmi lakosokat, valamint rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt E. Róbert 31 éves kiskunmajsai férfit, aki a gyanú szerint a felbujtó volt.

A rendőrök kezdeményezték a gyanúsítottak előzetes letartóztatását, amit a Kiskunhalasi Járásbíróság elrendelt. A rendőrség a nyomozást július 30-án befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek küldik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!