Kék hírek, bulvár

2014.07.30. 20:00

Dobozban nevelgette „növénykéit”

A bajai rendőrök egy helyi férfi hátizsákjában és otthonában találták meg a drogot. Az április óta tartó nyomozás most zárult le.

baon.hu

A rendőrök Baján április 3-án igazoltatták B. Dávid helyi lakost, akinek a hátitáskájában 47 gramm kábítószergyanús zöld növényi származékot és egy mérleget, valamint egy dohányőrlőt találtak az egyenruhások. A 19 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra és a lakhelyén megtartott házkutatáskor 9 tő - átlagosan 6-12 cm magasságú - Cannabis indica növényt és alufóliába csomagolt bruttó 8 gramm mennyiségű kábítószergyanús növényi szárat találtak és foglaltak le a nyomozók.

A Bajai rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki B. Dávidot, aki kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte.
A rendőrség a nyomozást július 28-án befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldik a Bajai Járási Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!