Kék hírek, bulvár

2014.07.11. 15:17

Letarolta a kamion a buszmegállót, a sofőr elhajtott - fotók

Egy ember megsérült abban a balesetben, ami péntek délután történt az 52-esen, a fülöpházi leágazás közelében. A buszmegállót letaroló sofőr elhajtott.

baon.hu

Elsodort egy embert és letarolt egy buszmegállót egy kamion pénteken délután az 52-es úton, a fülöpházi leágazás közelében. A rendőrség kérdésünkre elmondta, a Kecskemét felé haladó kamion ismeretlen okból állt meg a buszmegállóban, ahol a sofőr tolatni próbált, eközben történt a baleset, mely után a sofőr elhajtott a helyszínről, a rendőrség azóta is nagy erőkkel keresi. Az elsodort ember könnyebb sérüléseket szenvedett, a buszmegállóban nemrég felépített esőbeálló megrongálódott. A megálló veszélyes részeit a kerekegyházi tűzoltók bontották vissza.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A tűzoltók is bontottak még a veszélyessé vált építményen
[/caption]

A rendőrség pénteken délután felhívást adott ki a balesettel kapcsolatban.

„A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 03010/2934/2014. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást.
 
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2014. július 11-én 12 óra 50 perc körüli időben az 52-es számú főút 19-es kilométerszelvényénél lévő buszmegállóban egy ismeretlen személy által vezetett, ismeretlen forgalmi rendszámú, piros színű fülkével rendelkező, ponyvás kamion tolatása során nekiütközött az ott lévő tégla építésű váró épületének, mely összeomlott és a benne tartózkodó nő megsérült.
 
A balesetet követően a jármű vezetője adatainak hátrahagyása és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a baleset bekövetkezését vagy az ismeretlen személyről vagy az általa vezetett gépjárműről bármilyen információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!