Kék hírek, bulvár

2014.07.11. 14:59

Betonvassal verte meg a dohányboltost

Társa kiszabadítása érdekében betonvassal bántalmazta a sértettet a 30 éves abonyi férfi. A két betörő kukában akarta elszállítani a lopott cigit.

baon.hu

Június 28-án 3 óra 30 perckor a rendőrséget értesítette a tulajdonos, hogy betörtek bócsai dohányüzletébe. A betörők kiszerelték a bolt ablakát, majd különböző dohánytermékeket loptak az üzletből, melyeket zsákokba és szemetes kukába rejtve akartak elszállítani. A tetten ért két férfi elmenekült, azonban M. Norbertet a helyszín közelében a rendőrség kiérkezéséig visszatartotta a dohánybolt tulajdonosa.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] 12 napig bujkált a rendőrök elől, pénteken előzetesbe került
[/caption]

A másik betörő visszafordult, hogy társának segítsen. A bűnöző a közelben talált betonacéllal verni kezdte az üzlet tulajdonosát, de így sem sikerült megmenteni cimboráját, ezért ismeretlen helyre távozott. A kiérkező rendőrök elfogták, majd előállították M. Norbertet, akit gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vettek és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet a bíróság június 30-án el is rendelt. Az ellopott árut a nyomozók lefoglalták.


 
A tettlegesség következtében a sértett az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.
 
A kecskeméti rendőröknek a keresett férfiről nem sok információt tudtak kideríteni és elfogott társa sem volt együttműködő az egyenruhásokkal. Végül a nyomozók látókörébe került egy 30 éves abonyi férfi, akit július 10-én 6 óra 10 perckor az otthonában fogtak el.  J.-F. Mihály kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet a bíróság július 11-én 14 órakor elrendelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!