Kultúra

2014.06.26. 10:40

Felnőtté válást igazoló emléklapot kaptak

Hatodik alkalommal köszöntötték a napokban a 18. életévüket betöltő fiatalokat Kecelen.

Barta Zsolt

Most az 1996-ban született, az idén felnőttkorúvá válókat hívták meg a városi könyvtárba. Az eseményre 90 fiatal kapott meghívást, akik közül 24-en jelentek meg az ünnepségen. A fiatalokat és kísérőiket az egyházak részéről Burányi Roland plébános és Városi Ferenc lelkipásztor látta el útravaló gondolatokkal.

A felnőtté válást igazoló emléklapok átadása előtt Molnár Kitti, a Megasztár „Álomvilág” című dalát énekelte el, felkészítője Illésné Márin Éva volt. A megjelent fiatalok az Astron Kft., Kecel Város Önkormányzata, valamint a Városi Könyvtár és Művelődési Ház jóvoltából ajándékokat kaptak, és a rendezvény után szerény vendéglátás keretében baráti beszélgetésre is lehetőség volt. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Egy életre szóló lelki útravalót kaptak a fiatalok
[/caption]

Haszilló Ferenc polgármester Tamási Áron gondolataival foglalta össze az ünnep jelentőségét: „Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne. Ezzel az idézettel, és ezzel a rendezvénnyel azt szeretnénk számotokra kifejezni, hogy akárhogy halad az idő, és akármerre szólít titeket a nagyvilág, Kecelre mindig hazavárunk, és szeretettel gondolunk rátok.”

Címkék#Kecel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!