Kék hírek, bulvár

2014.04.20. 08:16

A fogdán tölti a húsvétot a tolvaj

Pénz nélkül ment „bevásárolni” egy tiszakécskei férfi Kecskeméten.

baon.hu

Megyénkben az elmúlt 24 órában 2 súlyos és 3 könnyű sérüléssel járó, valamint 7 anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették T. Ferenc 24 éves tiszakécskei lakost. A férfi a gyanú szerint szombaton 20 órakor az egyik kecskeméti áruházban különböző élelmiszereket lopott el úgy, hogy azokat táskájába rejtette és ezt követően fizetés nélkül akart távozni.
 
A Bajai Rendőrkapitányság egyenruhásai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették K. Zoltán 44 éves bajai lakost. A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján szombaton 10 óra körüli időben Baján úgy közlekedett egy gépjárművel, hogy a Bajai Járásbíróság a vezetéstől eltiltotta.
 
A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított egy szerb és egy koszovói állampolgárral szemben, akiket szombaton Tompa külterületén ellenőriztek a járőrök. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért elfogták és előállították őket. A rendőrök megállapították a férfiak ellenőrzésekkor, hogy ellenük beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el.  A koszovói személy idegenrendészeti őrizetbe került, a másik külföldit két évre kiutasították Magyarország területéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!