Kék hírek, bulvár

2014.04.19. 14:25

Felborult egy autó az autópályán

Ketten megsérültek, amikor szombaton kora délután szalagkorlátnak ütközött és felborult egy autó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a kiskunfélegyházi lehajtónál.

Zs. D.

Szalagkorlátnak ütközött és felborult egy személyautó szombat délután az M5-ös autópálya Bács-Kiskun megyei szakaszán, a Szeged felé vezető oldalon, a kiskunfélegyházi lehajtónál. A balesethez a kiskunfélegyházi és a kecskeméti hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet - közölte a baon.hu-val Kovács Andrea megyei katasztrófavédelmi szóvivő. A román rendszámú autóban négyen ültek, két könnyebb sérültet kórházba szállítottak a mentők.

Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalát a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a kiskunfélegyházi lehajtónál a rendőrség fél pályán lezárta, emiatt torlódásra kell számítani. [caption id="" align="alignleft" width="334"] Fotó: MTI/Donka Ferenc
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!