Kék hírek, bulvár

2014.04.17. 16:16

Böröndbe rejtették el a drogot

Bőröndökbe rejtve akart Magyarországra csempészni kábítószert egy szerb férfi. A nyomozás vádemelési javaslattal zárult.

baon.hu

A Hercegszántó Közúti Határátkelőhelyen 2013. december 15-én 14 óra 30 perckor egy osztrák rendszámú kisbusz jelentkezett magyarországi belépésre. A jármű átvizsgálása során a kábítószer-kereső kutya a poggyászok között két bőröndnél jelzett. Az útitáskában a ruhák alatti elvarrt részekbe rejtve összesen három fóliába csomagolt 3022 gramm bruttó össztömegű kábítószergyanús növényi származékot találtak az egyenruhások. Az elvégzett kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] 3020 gramm kábítószert rejtettek a böröndökbe
[/caption]
 
A csomagok a gépjárműben utazó egyik 44 éves szerb férfié voltak, akit a bajai rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben. A férfi kihallgatása során elismerte, hogy ő rejtette el a bőröndökben a kábítószert. A férfi előzetes letartóztatásba került, vele szemben kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán.
 
A rendőrség a nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat 2014. április 17-én vádemelési javaslattal a Bajai Járási Ügyészségre küldik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!