Közélet

2014.04.17. 13:29

Hétszer riasztótták a tűzoltókat szerdán

Az elmúlt 24 órában 7 jelzés érkezett a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába. Ebből 2 tűzeset, 3 műszaki mentés és 2 téves jelzés volt.

baon.hu

Az M5-ös autópálya 128-129-es kilométerszelvényei között a Csengelei pihenőnél egy személygépjármű és egy tehergépkocsi ütközött, szerdán délelőtt. A balesetben ketten sérültek meg. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.

Kecskeméten, a Szent László körúton egy nagyméretű faág villanyvezetékre szakadt, csütörtökön hajnalban. A kecskeméti hivatásos tűzoltók egy csáklya segítségével eltávolították a faágat. A villanyvezeték nem sérült.

Csütörtökön hajnalban Kecskeméten, a Ceglédi úton egy villanyoszlop megdőlt, ami egy személygépkocsit veszélyeztetett. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a villanyoszlopot az áramszolgáltató szakembereivel közösen eltávolították.

Szerdán összesen 2 esetben riasztották Bács-Kiskun megye tűzoltó egységeit nád, száraz növényzet tüzéhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!