Kék hírek, bulvár

2014.04.17. 12:47

Két szír határsértőt fogtak el

Kelebián két szír határsértőt fogtak el a napokban, akik menekült státusz iránt nyújtottak be kérelemet.

baon.hu

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 halálos kimenetelű és 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 5 anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.
 
A Bajai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály járőrei április 16-án 12 óra 55 perckor Sükösdön a személygépkocsijával közlekedő O. Tamás 38 éves helyi lakost igazoltatták. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfit a járművezetéstől eltiltották. A terheltet szabálysértési őrizetbe vették az egyenruhások.
 
A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított két szír állampolgárral szemben, akiket április 15-én Kelebia belterületén ellenőriztek a rendőrök. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért elfogták és előállították őket. A személyek menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, így átadták őket az illetékességgel rendelkező Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!