Kék hírek, bulvár

2014.04.16. 17:26

Ittas volt, vizelnie kellett, megverte az autóst

Többször megütötte és lefejelte a nőt, az asszony védelmére kelő férfit is megtámadta.

Zs. D.

Vádemelést javasol a rendőrség egy 40 éves férfi ellen, aki tavaly augusztusban – a hivatalos megfogalmazás szerint – egy vitás közlekedési helyzet miatt megvert egy nőt és egy, a nő védelmére kelő férfit Kecskeméten.

Információink szerint a verekedő F. János ittasan kerékpározott a városban, a nő pedig megelőzte őt autójával. Valami ekkor történhetett, mert a férfi – aki már úgy tudjuk, azért is rendkívül ingerült volt, mert az elfogyasztott sörök miatt nagyon kellett vizelnie – a Kupa utca és a Hétvezér utca kereszteződésében utolérte a nőt, akit kérdőre vont az előzés miatt.

A férfi annyira begurult, hogy kétszer megütötte, és úgy tudjuk, hogy le is fejelte az asszonyt. Az esetnek szemtanúja volt egy férfi, aki igyekezte lecsitítani az őrjöngő biciklist, és kérte, hogy ne bántsa a nőt. F. János eleget is tett a kérésnek: a nő helyett már a férfit ütötte, először hátulról, majd szemből sújtott le rá az öklével. A férfi és a nő is könnyebb sérüléseket szenvedett. A rendőrség garázdaság miatt nyomozott az ügyben. Most lezárták a nyomozást és vádemelési javaslattal küldik tovább az iratokat a kecskeméti ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!