Közélet

2014.04.15. 18:38

Remekeltek a megyei tűzoltók a bajnokságon

A bajai, kiskunfélegyházi és kiskunhalasi hivatásos tűzoltók sikeresen szerepeltek a napokban rendezett Országos Katasztrófavédelmi Atlétikai Bajnokságon.

Zsámbóki Dóra

A kaposvári versenyen 18 megye 21 csapata mérte össze tudását az atlétikai versenyszámokban. A versenyzők hat versenyszámban nevezhettek: egyéni futószámokban, váltófutásban, súlylökésben, távolugrásban és kézigránátdobásban is küzdhettek egymással a versenyzők.

A 4x100 méteres váltóban a Kovács István (Kiskunhalas), Tapodi Richárd (Kiskunfélegyháza), Taskovics Sándor (Kiskunhalas), Várbíró Attila (Baja) összetételű Bács-Kiskun megyei csapat első helyen végzett. A 35 év alattiak 1500 méteres síkfutásában Várbíró Attila (Baja) győzedelmeskedett, míg a 35 év felettiek versenyében Taskovics Tamás (Kiskunhalas) 9. helyen végzett. Kovács István (Kiskunhalas) 100 méteres síkfutásban a 3. helyen ért célba.

Súlylökésben Farkas Zsolt (Kiskunfélegyháza) első, Csernák Zsolt (Kiskunhalas) második lett. Luchmann Péter (Kiskunfélegyháza) távolugrásban a 2., Tapodi Richárd (Kiskunfélegyháza) a 7. helyet szerezte meg. Kézigránát dobásban Farkas Zsolt (Kiskunfélegyháza) a 3. legjobb eredményt érte el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!