Kék hírek, bulvár

2014.03.19. 10:56

Milliókat rakott zsebre a díjbeszedő

Úgy tűnik hiba volt felvenni azt a császártöltési díjbeszedőt, aki tavaly júniusban közel 4 millió forintott nem adott át munkáltatójának, hanem megtartotta.

baon.hu

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást B. János 53 éves császártöltési lakos ellen.
 
A férfi 2013. június 1. és 31. között egy kft. díjbeszedőjeként dolgozott. A megalapozott gyanú szerint B. János közel 5 millió forint összértékű vízszámlát vett át a munkáltatójától, mely díjak nagy részét beszedte a fogyasztóktól. A társaságnak azonban a beszedett összegnek csak a töredékét fizette be, közel 4 millió forinttal sajátjaként rendelkezett. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.
 
A Kiskőrösi Rendőrkapitányság az ügyben a nyomozást 2014. március 18-án befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Kiskőrösi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!