Kultúra

2010.06.26. 18:56

Tomboló lóerők, szelíd motorosok

Idén sem kegyelmezett meg az időjárás a kunfehértói motoros hétvége résztvevőinek. Tavaly csak az esti bulit mosta el az eső, idén az előre jósolt napos idő teljes egészében elmaradt.

Zsámbóki Dóra

A szemerkélő eső ellenére is több mint száz motoros és motorbarát gyűlt össze a tó partján. A színes programokat ígérő három napos rendezvény - kevesebb résztvevővel ugyan, mint amire a szervező helyi Motoros Baráti Kör számított - nem maradt el a rossz idő miatt.

A második alkalommal megrendezett találkozóra már külföldről is érkeztek résztvevők, és bár sokan hazamentek a kellemetlen időjárás miatt, aki maradt nem bánta meg. Szombaton szkanderversennyel és rögtönzött stand up comedivel szórakozhatott a bográcsételekkel jóllakott közönség, majd az elengedhetetlen motor-szépség- és hangverseny után a vasparipák rendőri kíséret mellett kirajzottak a tóparti kempingből, hogy egy rövid túrát követően visszatérjenek az esti bulik helyszínére.

- Külön öröm számunkra, hogy az árvíz sújtotta-területekről is sokan érkeztek hozzánk. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a bulizás mellett azokra is gondoljunk, akik ma is a vízzel küzdenek, ezért a Vöröskereszt mellett mi is gyűjtés szerveztünk számukra - mondta Juhász István Ales, a rendezvény egyik szervezője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!