Kék hírek, bulvár

2008.12.27. 11:44

Láncfűrészes horror a kocsmában

Láncfűrésszel kaszabolt egy férfi a ballószögi presszóban.

Baon.hu

Egy ballószögi férfi társával megjelent az egyik helyi kocsmában, ahol már az előtérben belekötöttek két vendégbe. Egy pofon is elcsattant, melynek hatására a helyiség tulajdonosa közbelépett. Több sem kellett az egyik garázdának, hozzávágott egy biliárdgolyót. Az szerencsére nem a tulaj fejét, csupán az ajtófélfát roncsolta.

Ezt követően mindkét támadó elhagyta a kocsmát. Ám egyikük fél óra múlva visszatért. Mégpedig egy működő láncfűrésszel a kezében. A visító fűrészel hadonászott az eladótérben, majd az egyik fa asztalnál ülő öt fős társaságra támadt. Azok elmenekültek a hátsó kijáraton, majd a láncfűrészes támadó az asztalon lévő poharakat, üvegeket és hamutartót összetörte, az asztalból egy ék alakú darabot kivágott, és több helyen megvágta a bútort.
Ezután a presszó előtti kerítést kezdte szétdarabolni, de itt elszakadt a fűrész lánca, így azt sikerült kezéből kicsavarni. 

Így ért véget a rémálom a Hunyadi utcában, a Hangulat presszó vendégei egykönnyen nem felejtik el ezt a karácsony estét.

A rendőrség őrizetbe vette K. István 31 éves ballószögi lakost. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!