Kék hírek, bulvár

2008.11.14. 12:30

Zuschlag cellájában mobiltelefont találtak a smasszerok

Mobiltelefont találtak a fegyőrök abban a cellában, amelyben Zuschlag Jánost is őrzik a kecskeméti börtönben. Nem hivatalos információk szerint a zárkában jelenleg hárman „laknak” – köztük van Zuschlag is – de egyikük sem vállalta magára, hogy övé lenne a szemetes kosárból előkerült, illegálisan becsempészett mobil.

Noszlopy

Mindez még október 31-én történt, amikor átkutatták a cellákat a Mátyási utcai börtönben a smasszerok. A mobilról tájékoztatták az ügyészeket, majd a Zuschlag-perben a vádat képviselő Német Zsolt kecskeméti vezetőügyész-helyettes csütörtökön kezdeményezte dr. Fodor Endre bírónál a telefon híváslistájának ellenőrzését.

Erre azért van szükség, hogy kiderüljön: kivel tartotta illegálisan a kapcsolatot a szocialista politikus. Illetve nem hívta-e fel a cellájából a bűntársait, hogy konzultáljon velük a büntetőper fejleményeiről. A bíró helyt adott az ügyészi indítványnak, így tételesen ellenőrzi majd a hatóság, hogy mióta használják a telefont és kit hívtak a kérdéses mobilról az elmúlt hónapokban.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!