Kék hírek, bulvár

2008.10.30. 07:50

Erotikus kisvállalkozó a nyugdíjas ellen - Lehúzta az idős embert a prosti

Mintegy másfél millió forintba került a szex egy idős kunszentmiklósi nyugdíjasnak.

Noszlopy

A 80 éves férfi alkalmi hölgypartnere – aki annyira alkalmi volt, hogy még megnevezni sem tudta utóbb a rendőröknek a nyugdíjas – ugyanis az aktust követően kilopta a tanyából a másfélmilliót.

A rendőrség eljárást indított az ügyben.

Történt már ilyen máskor, máshol is...

Mintegy 300 ezer forintjába került az útszéli alkalmi szex annak a 21 éves keceli férfinek, aki Akasztó és Kiskőrös között kívánta meg kedden délben az autósoknak integető nőt.

Megállt a Volkswagenjével, felvette a prostituáltat, majd bementek az erdőbe. Csakhogy a szexuális „szolgáltatást” végző örömlány nem érte be a kialkudott tarifával: aktus közben kilopta a férfi nadrágzsebében lévő 515 Eurót (120 ezer forint), valamint 180 ezer forintot.

Megállt a Volkswagenjével, felvette a prostituáltat, majd bementek az erdőbe. Csakhogy a szexuális „szolgáltatást” végző örömlány nem érte be a kialkudott tarifával: aktus közben kilopta a férfi nadrágzsebében lévő 515 Eurót (120 ezer forint), valamint 180 ezer forintot. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!