Kék hírek, bulvár

2016.10.25. 16:51

Állati tetemeket szállító teherautó borult fel az 52-esen

Ketten súlyosan megsérültek abban a balesetben, mely kedden délután történt az 52-es úton, Kecskemét határában, az ágasegyházi leágazás közelében. Egy terepjáró és egy állati tetemeket szállító teherautó karambolozott.

baon.hu/Zs. D.

A helyszínen megtudtuk, hogy a Solt felé tartó teherautó előtt egy kamion haladt, mely fékezni kényszerült, mivel egy előtte lévő autó le akart kanyarodni egy dűlőútra. A fehérjeszállító teherautó sofőrje későn vette észre, hogy előtte lassít a kamion, beletaposott a fékbe. A részben folyékony rakománya megindult, ez, valamint vélhetően a mély nyomvályú miatt a teherautó átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött a szemből érkező terepjáróval. A Isuzu az árokba csapódott, a teherautó pedig megpördült és felborult.

A terepjáróban hárman utaztak. A sofőrt a tűzoltók vágták ki a roncsból, ő és egy másik utas súlyos sérüléseket szenvedett. A harmadik utas könnyebb sérülésekkel került kórházba. A teherautó sofőrje sérülés nélkül megúszta a balesetet.

A teherautó rakománya az úttestre borult, a baleset helyszínét így vér és állati tetemek borították, így az utat több órára le kellett zárni. A rendőrök a helyszínelés ideje alatt az ágasi bekötő felé terelik a forgalmat.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] MEGRÁZÓ FOTÓK!!! Nézze meg a galéria többi képét is. Fotók: Zsámbóki Dóra
[/caption]

Korábban írtuk:

Egy kamion és egy terepjáró gépkocsi ütközött össze az 52-es főút 9-es kilométerszelvényénél, Kecskemét térségében, az izsáki elágazás közelében kedden 16 óra 13 perckor. Az ütközés következtében a kamion oldalára borult, rakománya egy része az úttestre és az árokba került. A terepjáróban hárman utaztak, egyikük a járműbe szorult. A kecskeméti hivatásos és a kerekegyházi önkormányzati tűzoltók érkeztek a helyszínre és feszítővágóval megkezdték a beszorult ember kiszabadítását.

Az érintett útszakaszt teljesen lezárták a rendőrök, kerülni az 5301-es út felé lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!