Újra Kecskeméten a Magyar Nemzeti Cirkusz!

Szerdán mutatja be premier előadását a Magyar Nemzeti Cirkusz a kecskeméti közönség előtt. A nemzeti színű sátrukat ezúttal is a Vízműdomnál állítják fel, ahol a közönség május 17. és május 28. között tekintheti meg a 11 világszámból álló idei műsorukat. (X)

Ifj. Richter József és 70 fős társulata több mint 60 állattal várja az igényes szórakozásra vágyó közönségét. Műsorukban a cirkuszvilág legnagyobb sztárjait vonultatják fel, valamennyi produkció világszínvonalú. Látható többek között az a három világszám is, melyeket ifj. Richter Józsefék a jövő évi Monte Carlo-i cirkuszfesztiválon mutatnak be, valamint igazi különlegességként a repülő motorosok a sátor kupolájában a közönség felett szaltóznak majd motorjaikkal.

Egy kis kedvcsináló a közel két és fél órás műsorhoz. A közönség megtekintheti a Richter csoport új Repülő emberek az orosz hintáról című produkcióját, René Casselly jr. vadonatúj produkcióját Mambóval, Bettyvel, Nandával, Tongával és Kimbával, az öt afrikai elefánttal, Juan Pablo Martinez Tempó, tempó, tempó! zsonglőr produkcióját Mexikóból. Rosi Hochegger két számot is előad, először a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Ezüst díjas világ legjobb kutya revűjét, majd a szintén Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Ezüst díjas komikus lódiomítását, amikor is vicces lovával, Scout-tal lép a manézsra. Magyarországon először mutatja be a The Michels bohóccsoport a vizes tréfáját, valamint a Kenia Boys, a nyolc afrikai akrobata a legújabb produkcióját.

Igazán különlegesnek és látványosnak ígérkeznek Richter József Jr. produkciói, melyek mindegyikét felkérték a 2018-as Monte Carlo-i Cirkuszfesztiválra. A Pas de deux-t, avagy balett a lóhátont Merrylu és Richter József jr. közösen adják elő. A világ legnagyobb egzotikus állatprodukciójában Richter József Jr. két elefánton áll, miközben a lába alatt bújnak át az állatok, majd végezetül 32 állat (tevék, zebrák, lámák, elefántok, zsiráfok) egyszerre búcsúzik a porondon. A Richter József vezette Richter csoport, az egyetlen magyar Arany Pierrot-díjas lovasakrobata-csoport produkciója igazi Hungarikum. A vágtató lovak hátán szaltóznak az egyikről a másikra, tradicionnális magyar viseletben, magyar zászlóval.

Az egész estét betöltő világszínonalú műsor zárásaként pedig a Sky Fighters, az Fmx motosok extrém cirkuszi világszámát tekintheti meg a közönség. Több mint 20 méteres ugrásokat végeznek a motorosok a cirkusz porondja felett. Ilyet még a hazai közönség soha, sehol nem láthatott. A műsort idén is élő zene kíséri, nyolc tagú zenekaruk Lady Masallah afrikai énekesnővel.

A Magyar Nemzeti Cirkusz társulata május 20-án, szombaton 11 órakor parádés felvonulást tart a Vízműdombtól a belvárosig és vissza.

Előadások:

2017. május 17-től 28-ig

Hétköznap: 18.00
Szombat: 15.00 és 18.00
Vasárnap: 11.00 és 15.00

Május 22. 23. (hétfő-kedd) szünnap

A Petőfi Népe olvasói a Magyar Nemzeti Cirkusz május 17-ei kecskeméti előadását 70% kevezménnyel nézhetik meg. A páros belépőjegy 9000 forint helyett most csak 3000 forint! Jegyek korlátozott számban az ügyfélszolgálati irodában vásárolhatók meg, a Lestár tér 2. szám alatt. Tel.: 76/506-818.

 

 

Megyei Piactér