Kwik Fit – Az autósok új partnere

Márkafüggetlenség, bejelentkezés nélküli fogadás, kiváló ár-érték arány, európai garancia – röviden így jellemezhetnénk a Kwik Fit Gumi- és Autószervizt, mely hivatalosan is megnyitotta kapuit Kecskeméten, az Izsáki út 20. szám alatt.

A szerviz Kecskeméten az Izsáki úton található A szerviz Kecskeméten az Izsáki úton található

Az M+F Autó Kft. mindig képes volt a fejlődésre, nyitott volt az újdonságokra, ahogyan azt az elmúlt évtizedekben már többször is bizonyította. Mészáros György ügyvezető több mint négy évtizedes – autóiparban eltöltött –  tapasztalattal lépett kapcsolatba a Kwik Fit hálózattal. A Kwik Fit 40 éves múlttal mára Európa egyik legnagyobb márkafüggetlen gumi- és autószerviz hálózata. Több mint 1000 üzlettel van jelen Európában. Magyarországon néhány éve lépett piacra, a kecskeméti szerviz a hazai hálózat tizedik tagja. Az ügyfélcentrikusság alapelvét követi, melyhez speciális szaktudás, modern technikai tudás és kitűnő ár-értékarány társul.

Az ünnepélyes szalagátvágás Az ünnepélyes szalagátvágás

A Kwik Fit szerviz megnyitó ünnepségén Trokán Péter színművész, Mészáros úr barátja köszöntötte a vendégeket. Hangsúlyozta: Mészáros György és csapata mindig is képes volt a megújulásra. Stabil alapokra építkezhetnek: a régi munkatársakra, a kiváló szerelő szakemberekre.

Mészáros György, az M+F Autó Kft. ügyvezetője Mészáros György, az M+F Autó Kft. ügyvezetője

Mészáros György elmondta, nem fél a változásoktól, hiszen egész életünk erről szól. A Kwik Fit-ben komoly partnert ismert meg. Négy évtizedes tapasztalatuk megfelelő biztosítékot jelent számára ahhoz, hogy saját autós tapasztalatával hosszú távon dolgozhassanak együtt, közös új célok eléréséért.

A megnyitó ünnepi pillanatát fokozta a kecskeméti Brill Art tánciskola két fiatal növendéke, Szabó Barnabás és Geiger Vivien látványos társastánc bemutatója.

Matt Cannon, a Magyarországi régió fejlesztési vezetője Matt Cannon, a Magyarországi régió fejlesztési vezetője

A Kwik Fit részéről három vezető érkezett a megnyitóra. Matt Cannon, a Magyarországi régió fejlesztési vezetője örömét fejezte ki, amiért egy újabb partnert köszönthetnek a hazai hálózatban. Ehud Reuveni, a Kwik Fit Magyarország ügyvezetője kiemelte, cégénél csak magyar munkavállalók dolgoznak, akik magyar embereket szolgálnak ki. Céljuk a piacvezető szerep elérése. Az autópiachoz hasonlóan nekik is folyamatosan fejlődni kell. Munkatársaikkal teljes körű szervizszolgáltatást nyújtanak márkafüggetlen személygépkocsik és kisteherautókra egyaránt.

Marx Károly, a hazai hálózat működési vezetője Marx Károly, a hazai hálózat működési vezetője

Marx Károly, a hazai hálózat működési vezetője ismertette a vendégekkel a
Kwik Fit 5 ARANYSZABÁLYÁT.

1. MÁRKAFÜGGETENSÉG
2. BEJELENTKEZÉS NÉLKÜLI FOGADÁS
3. NINCS ELKÖTELEZETTSÉG – amellett, hogy kivizsgálják az adott problémát, az egész autó állapotát felmérik, és árajánlatot adnak az esetleges további javításokra. Az ügyfélnek azonban nincs megrendelési kötelezettsége.
4. EURÓPAI GARANCIA 
5. CSAK AZT CSERÉLIK, AMI SZÜKSÉGES

Mindezen felül olyan extra szolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleiknek, melyet sehol máshol nem kapnak.

– fékbetét-garancia: aki egyszer már cseréltetett fékbetétet a szervizben, ingyenesen cserélik ki a fékbetétjét, ahányszor csak szükséges.
– defektgarancia: defekt esetén ügyfeleik számára – ha lehetséges a javítás – ingyen megjavítják az abroncsot.
– partnerkártya: egyedi kedvezményekre jogosítja az autótulajdonosokat
– saját, vagy Kwik Fit szervizkönyv-vezetés

Végül az ünnepségen az M+F Autó Kft. további két partnere mutatta be profilját. A Cofidis Áruhitel új üzletága az autóhitelezés. Immár 30 ezer forinttól igényelhető szervizszolgáltatás is. Az Europ Assistance pedig egész Európában segítséget nyújt meghibásodás vagy baleset esetén.
Az ünnepség zárásaként került sor a megnyitó szalagelvágásra, majd minden kedves meghívottat, érdeklődőt meginvitáltak az állófogadásra.

A szerviz korszerűen felszerelt A szerviz korszerűen felszerelt

Kwik Fit szerviz
Kecskemét, Izsáki út 20.
Tel: 06-76/502-600, 06-30/349-5834
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 7-16 óráig
www.kwikfit.hu

 

 

Megyei Piactér