Hirdetés

2024.05.06. 09:54

Értesz a WordPresshez? Kapkodni fognak érted a munkáltatók vagy ügyfelek!

Egyes adatok szerint az interneten ma a tartalomkezelő platformot alkalmazó weboldalak közel harmada WordPress alapon fut. Nem is véletlenül, hiszen az egyik leginkább felhasználóbarát CMS-rendszer, egyszerű és kényelmes kezeléssel. Aki pedig ért ahhoz, hogyan hozzon létre és fejlesszen WP-oldalakat, nem marad munka nélkül napjainkban, az szinte egészen biztos!

PR cikk

Forrás: freepik.com

Kapósak a WordPress fejlesztő állások szerte Magyarországon

Szerte Magyarországon találhatunk munkát WordPress fejlesztőként, de akár még nemzetközi cégeknek is bedolgozhatunk, hiszen a rugalmas munkavégzés lehetősége sem áll távol az ilyen pozícióktól. Éljünk bárhol az országban, például az egyik legdélibb ponton, a szép Baja városában a Mohácsi-szigettel szemben, megtalálhatjuk a számításainkat.

WordPress fejlesztő állás Baján, tapasztalattal rendelkezőknek a Lion Stack Kft.-nél – ehhez hasonló munkákra is lehet jelentkezni a BajaAllas.hu oldalán!

Mit csinál a WordPress fejlesztő és milyen skillekre van szüksége?

Egy WordPress fejlesztőnek természetesen sok dologhoz kell értenie. A legnépszerűbb sitebuilder motorok (pl. Elementor, Beaver Builder, Divi és hasonlók), a keresőoptimalizálás (SEO), a PHP, JavaScript, HTML, CSS ismerete, és nem utolsósorban az angol nyelvtudás is nagyon fontos. Ha pedig van már valamilyen referencia is mindez mögött, az további előnyt jelent az álláskeresés során.

Ma már tehát nemcsak az lehet sikeres programozó vagy informatikus, aki már gyerekkorában is számítógéppel kelt és feküdt. Sok olyan specializálódási lehetőség van, mint amilyen a WordPress is – aki pedig tökélyre fejleszti tudását e téren, nem fog hoppon maradni.

Mennyit lehet keresni és milyen előrelépési lehetőségek adódnak?

Persze azt se felejtsük el, hogy egy informatikusnak napról napra tanulnia kell és haladni a korral. Így pedig az előrelépési lehetőségek is jönni fognak. A kereseti lehetőségek pedig ebben az iparágban az egyik, ha nem a legmagasabbak. De WP-fejlesztőként akár egyéni vállalkozóként is dolgozhatunk, ahol csak rajtunk múlik, mennyi ügyféllel és bevétellel rendelkezünk.

Sokat hallani, hogy a mesterséges intelligencia legújabb vívmányai elsők között a programozókat érintette negatívan, hiszen több létszámleépítés is történt. A folyamatos tanulás és az új technológiák integrálása a munkába és az alkalmazkodás ezért is különösen fontos – a legjobban helyzetben azok vannak, akik képesek a kettő között lavírozni, és az MI-t hatékonyan alkalmazni a mindennapi feladatok során.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában