A hét ingatlana

2024.05.19. 06:50

Íme egy lakberendező által megálmodott otthon Kecskeméten

A kivételes adottságokkal rendelkező két szobás luxuslakás 64,8 millió forintért keresi új tulajdonosát. Tartozik hozzá egy 35 négyzetméteres terasz, amit igény szerint be is építhető, ha a két szoba kevés lenne. Az ingatlant teljes bútorzattal adják, beleértve a finoman megválogatott darabokat is, ami tökéletes összhangban áll az otthon elegáns hangulatával.

Baon.hu

„Eladó prémium minőségben kivitelezett, lakberendező által megálmodott nagy teraszos, 2020-ban épült lakás!

Íme egy lakberendező által megálmodott otthon Kecskeméten

Kivételes adottságokkal rendelkező 54 négyzetméteres, 2 szobás luxus ingatlanhoz tartozó 35 négyzetméteres terasz, igény szerint akár beépíthető. A társasház kivitelezésénél a legfontosabb szempont a minőség és az összhang volt. A lépcsőház modern, tágas és világos. A nyílászárók műanyag hő és hangszigeteltek és elektromos redőnnyel lettek felszerelve. Minden részletében modern összhang jellemzi az ingatlant melyhez igény szerint autóbeálló is vásárolható!

 

Az ingatlan teljes bútorzattal kerül értékesítésre, beleértve a finoman megválogatott darabokat, amik tökéletes összhangban állnak az otthon elegáns hangulatával. Igénytől függően a Jakuzzi is megvásárolható. Tökéletes minőségi konyhában az összes beépített gép Whirlpool 6 érzék szériából került kiválasztásra, a nappaliban projektort is kiépítettek.

A lakás kimondottan tágas, optimálisan elosztott terekkel rendelkezik, így a nappali és a hálószoba is maximális kényelmet biztosít a mindennapok során.

 

Az ingatlan a tágas és világos terek miatt rendkívül napfényes, így minden szobája kellemes, meleg atmoszférát sugároz.

 

Az ingatlant kiemeli a többiből az exkluzív kialakítás és a prémium minőség. A lakás elhelyezkedése is ideális: csendes, nyugodt környezetben található, ugyanakkor minden fontos infrastruktúrához (bevásárlóközpontok, iskolák, orvosi rendelők) közel. Az autóbeálló biztosítja, hogy a lakók kényelmesen és biztonságosan parkolhassanak.”

 


További házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!